Beoordelingen

9,7
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,9
Comfort
9,7
Locatie accommodatie
9,3
Faciliteiten
9,8
Personeel
9,9
Waar voor uw geld
9,4

Beoordelingen

    Carlos
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    29 januari 2018

    heel gezellig en mooie accomodatie

    Er was niets dat tegen viel
    Kamers heel mooi en schoon ontbijt heerlijk en lekker rustig.locatie en accomodatie heel erg mooi.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    30 december 2017

    Heerlijk verblijf bij Raphael en Libre!

    Niets! Het is echt een geweldige accomodatie.
    Fantastisch gelegen B&B waar wij heel hartelijk werden ontvangen door de eigenaar. De service (niets is teveel), de suite, het ontbijt en de geweldige sfeer maken dat wij ons er erg thuis voelden. Het warme onthaal door Libre na een dag sightseeing maakt het plaatje compleet. Echt een aanrader!! De goede tips en adviezen over de omgeving waren erg fijn. Raphael, dank je wel voor dit heerlijke verblijf!
    Isabel
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    22 november 2017

    Mooi verblijf, zeer klein ontbijt, proper, zeer mooiestreek

    de verwelkoming, we waren wat vroeger dan voorzien. Hij had ons op een andere manier kunnen verwelkomen dan een norse opmerking geven dat we te vroeg waren
    Mooi huis
    Steef
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    14 november 2017

    Super, boven verwachting.

    Het weer maar daar kan niemand iets aan doen. Maar zelfs dan is de accommodatie voortreffelijk met een "warme" huiskamer.
    De service is prima. Het ontbijt met persoonlijke bediening. Prettige atmosfeer, heerlijk rustig. Fantastische kamer met aparte mooie luxe badkamer.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    25 september 2017
    Eigenaar heeft een hond, erg lief dier. Voor mensen met allergie wellicht goed te weten.
    Mooie locatie, veel te doen in de buurt. Restaurants op loop afstand
    van t hullenaar
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    10 september 2017

    Rust!!

    Lekker rustig in de natujr, mooie b&b lekker ontbijt
    Jeffrey
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    4 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    kees bruijnes
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    29 augustus 2017

    Super locatie zeer aan te bevelen

    Niets het is een perfecte b en b
    Een perfecte locatie met een heel vriendelijke gast heet
    Laura
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    23 augustus 2017

    Tot rust komen in de natuur, niet ver van huis

    Voor ons was de matras te zacht, maar dat is uiteraard persoonlijk.
    Goede ligging, kleinschaligheid, warme en persoonlijke ontvangst van begin tot het einde van ons verblijf, gastheer houdt rekening met diëten en voedselallergieën (lactose intolerantie en vegetariër), we kregen op voorhand een lijst met restaurants en activiteiten in de omgeving doorgemaild. Bij ontvangst en gedurende ons verblijf kregen we meer uitleg over deze mogelijkheden. Vooral de tips van activiteiten waren voor ons zeer waardevol! Ook fijn dat we van de keuken, leefruimtes en terras gebruik mochten maken, dit is geen evidentie weten we uit andere ervaringen met B&B's.
    Annemie
    be

    Beoordelingsscore

    10
    23 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Christa
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    6 augustus 2017

    Mooi scandinavisch huis op rustige locatie.

    Niets
    Mooi ingericht huis. Zeer gastvrije eigenaar. Prima service.
    BART
    be

    Beoordelingsscore

    10
    30 juli 2017

    Super

    Niks
    Prachtig huis en prachtige suites, vriendelijke gastheer
    Le sec
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    29 juli 2017

    Uitstekend

    Niets op aan te merken
    De vriendelijke gastheer , de luxe suites , de centrale ligging
    be

    Beoordelingsscore

    10
    29 juli 2017

    Super!

    De rust
    Jorg Hendrikx
    be

    Beoordelingsscore

    10
    23 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    dirk teetaert
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    21 juli 2017

    De reis was geslaagd

    Rustig nette gezellige vriendelijke b&b
    Robert
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    29 april 2018

    Very nice stay in a lovely B&B

    One minor point, due to the light curtains, the room is very light in the morning. We were not used to this and woke up quite early.
    The house and the room were very nice. In the room, the bathroom stood out. Thalfang is a nice little village with surrounded by nature and clean and fresh air. The owner of the B&B has sincere interest in his guests and guess the extra mile in making the stay enjoyable. We appreciated the personal touch.
    Cem
    de

    Beoordelingsscore

    9,6
    12 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Karan
    hr

    Beoordelingsscore

    10
    5 februari 2018

    Great

    il

    Beoordelingsscore

    9,2
    13 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen